Gratis leesluikjes voor de zomer

Nog eventjes, dan is het weer zomervakantie! Speciaal voor kinderen uit het eerste en tweede leerjaar maakt uitgeverij Zwijsen een GRATIS zomerse kalender over lezen: de Leesluikjes!

Tijdens de vakantie kan je kind hier elke dag een digitaal luikje openen met daarin een leuke, verrassende activiteit die te maken heeft met lezen.

Bijvoorbeeld een spelletje, een werkblad, of een leesfragment. Zo blijft je kind ook tijdens de vakantie op een speelse manier bezig met verhalen, letters en lezen.

Als je je nu inschrijft, maak je bovendien kans op een gratis boekenpakket t.w.v. € 58,-!

 

Voorkom zomerverval

Het is belangrijk dat kinderen in de zomervakantie bezig blijven met letters, woorden en lezen. Onderzoek leert namelijk dat kinderen die in de zomervakantie niet lezen, soms wel een of twee AVI-niveaus kunnen terugvallen in leesvaardigheid. Je kan je nu inschrijven voor de gratis digitale leeskalender met leesfragmenten, werkbladen, kleurplaten en meer rondom woorden, letters en lezen.

Schrijf je nu in!

Bij de inschrijving wordt gevraagd wanneer je kind zomervakantie heeft. Dit komt omdat de leesluikjes voor leerlingen uit Nederland gemaakt zijn. Je kan kiezen voor een periode die voor jouw gezin het beste past.

Eerste leerjaar = groep 3; tweede leerjaar = groep 4

Veel leesplezier!

juf Ann

 

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s